Raunsborg-hand-soap-sensitive-500ml

Effektive og milde skønhedsprodukter til alle hudtyper

Spar 20% på
hele shoppen*

*Gælder t.o.m. søndag d. 24. oktober, og inkluderer ikke gaveæsker, sampak, nedsatte produkter og kan ikke kombineres med andre rabatter.

SHOP NU OM RAUNSBORG
Fri fragt ved køb over kr. 400,- Nordiske, virksomme ingredienser Over 100.000 kunder tager ikke fejl Made in Denmark
RAUNSBORGS DNA

Flora Danica

Gennem generationer har mennesker samlet viden om naturens egne virkemidler i planter, urter og blomster. Egenskaber, de har brugt, når sår skulle helbredes, og smerter skulle lettes. Denne viden blev videreført fra generation til generation, men over tid blev mange af de gamle husråd glemt. Men de fascinerer os stadig.

Raunsborg har søgt tilbage til tidligere tiders visdom, og har med inspiration fra den århundrede gamle bog om nordiske planters egenskaber, Flora Danica (anno 1648), bragt den gamle viden til live. Aktiver fra den nordiske natur er nøje udvalgt til hvert enkelt produkt, for at opfylde de ønskede egenskaber i produktet, og det er den nordiske natur, der danner grundlaget for Raunsborg®.

LÆS MERE
SKAL DU PRØVE NOGET NYT?

Nye produkter

SE ALLE

Det siger vores dejlige kunder

TIL ALLE HUDTYPER & HELE FAMILIEN

Produkter & kampagner

Kampagne & gaveæsker

Her finder du et bredt udvalg af skønne gaveæsker, sampak og aktuelle kampagner.

Kampagner

Nordic

Raunsborg® Nordic er en let parfumeret skønhedsserie og milde dufte.

se Nordic serien

Parfume

Parfumerne er skabt ved at gå på opdagelse i naturens skattekammer af skønne dufte.

SE PARFUMER

Sensitive

Raunsborg® Sensitive er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper og hele familien.

Se Sensitive serien

Man

Raunsborg® MAN er specielt udviklet til den maskuline hud.

Se hele serien

Anti-Age

Raunsborg® Anti-Age mindsker hudens ældningstegn, og tilfører ekstra fugt og næring.

Se Anti-Age serien
OVER 100.000 TILFREDSE

Det siger vores kunder

Jeg vil klart anbefale Raunsborg. Mine favoritprodukter er natcremen og Nordic hånd cremen. Nordic har den mildeste duft og jeg er ikke så meget til cremer der dufter så 5 * fra mig. Min hud er silke blød efter jeg startede med cremerne.

Katrine Michaelsen

Jeg er fuldstændig VILD med Raunsborg!!!
Raunsborg er nogle fantastiske produkter som enhver burde eje!
De dufter fantastisk og virker helt fantastisk uanset om det er creme, shampoo eller hvad det end er man har behov for.
Vil helt klart til hver en tid anbefale Raunsborg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Louise Clemmensen

“Produkterne har jeg brugt i 2 år, og giver dem alle 5*
Nu har jeg så også prøvet at købe direkte, jeg bestilte lørdag aften og har modtaget min pakke i dag (mandag eftermiddag)
Super service ?
Sammen med de bedste produkter”

Linea Rose

Har idag modtaget den mest fantastiske håndcreme! I min verden er den ikke bare en håndcreme men en mirakel creme. Desværre har jeg været plaget af håndeksem fra barns ben og som kun er blevet forværret ifm mit arbejde som sosu hvor håndvask og spritte hænder gøres utallige gange i løbet af arbejdsdagen!…

Men efter jeg prøvede denne lækre håndcreme slipper jeg nu for at skulle bruge diverse hormon creme på recepter!!…

Mette Frederiksen
KÆRLIGHED TIL DEN NORDISKE NATUR

Om Raunsborg

Raunsborg® er hudpleje- & skønhedsprodukter til dig, der foretrækker effektive og milde produkter, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og samtidig gør den daglige hudpleje enkel og overskuelig.

Naturen kan skabe små mirakler, og med viden fra den århundrede gamle bog Flora Danica, har Jim Lyngvild i tæt samarbejde med Plum’s laboranter haft fingerne dybt nede i teknologien, og sat sit fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter. Sammen har de i Plum’s moderne laboratorie udviklet unikke og virksomme skønhedsprodukter med aktiver fra den nordiske natur.

Raunsborg® er
Nordisk Skønhed – Helt Enkelt!

LÆS MERE
SKAB DIN EGEN SKØNHED ❤

Med sin 186cm flotte, lange krop har Mette brugt det meste af hendes liv i flade sko. Men hvad gør man, når man egentlig føler sig skønnest med hæl? Ja, så hiver man selvfølgelig sine stiletter og høje støvletter frem fra skoskabet 🤩

Mette fra Team Raunsborg har skabt sin egen skønhed ved bl.a. at omfavne sin højde, og hun elsker at spankulere rundt i sine høje hæle 👏

Hvordan skaber du din skønhed?

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #skønhedskaberduselv
🎉 MOMSFRI EFTERÅRSFERIE 🎉

Spar 20% på hele shoppen netop nu, når du shopper skønhed på www.raunsborg.dk 👏

Få tanket op på dine Raunsborg-favoritter, eller forkæl dig selv og din hud med ekstra fugtgivende hudplejeprodukter, så din hud er klædt godt på til de kolde efterårsmåneder 🍁 Du kan bl.a. bruge en af Jims favoritter, Multi Oil, til at få ekstra fugt i din hudplejerutine. Bland et par dråber af olien i din ansigtscreme eller bodylotion for at holde din hud fugtmættet og efterårsskøn.

Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 24. oktober, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #momsfriefterårsferie
Raunsborg er DANSK hudpleje - udviklet og produceret på smukke Fyn 😍

Både udviklingen og produktionen af vores virksomme, unikke hudplejeprodukter foregår i Assens på Fyn, hvor også vores hovedkontor og lager har hjemme. Vi elsker at være så tæt på processen til hverdag, og at vi ikke er længere fra eksempelvis laboratoriet end en trappegang 👏

Se med, når vores Hand Cream bliver fyldt på tube og gjort klar til jer. Processen ser fuld automatiseret ud, men bag processen er vi dybt afhængige af Pias fagligt specifikke viden, når maskinen skal indstilles korrekt, så vi undgår spild af produkt og emballage. 

Fyn er fin, og øen danner de perfekte rammer for HELE Raunsborg ❤ 

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #fynerfin
God håndhygiejne gør en forskel 💚 

Lige så smuk som efteråret er med sit orange og brunlige skær, lige så barsk kan årstiden være med de koldere temperaturer, regn og blæst, som for mange betyder løbende næser og et stort indtag af varmt til en irriteret hals 🍁 Gør en forskel og forsøg at undgå efterårssnuen ved at have ekstra fokus på den gode håndhygiejne og hyppig håndvask for at mindske risikoen for smitte og gå igennem efteråret med smukke, velplejede hænder.
 
I Den Gode Håndhygiejne-pakke har vi samlet alle de produkter, som du og dine hænder behøver, for at gå efteråret i møde 👐 Pakken byder på vores milde håndsæbe Hand Soap 500ml, Hand Soap Refill 450ml, så du nemt kan genbruge din Raunsborg sæbedispenser og vores fugtgivende, og til dato mest populære produkt, Hand Cream 100ml 🌿 Pakken fås naturligvis både med og uden duft til kr. 249,95 (værdi kr. 331,85) pr. pakke. 
 
Tilbuddet gælder t.o.m. onsdag d. 13. oktober, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #godhåndhygiejne
Husk håndcremen ❤

Plej og beskyt dine hænder, når temperaturen skifter til det koldere. Især hænderne er udsatte om efteråret og vinteren 🍂 Løsningen er fugt, fugt og atter fugt. Fugt og beskyt dine hænder med vores absolut mest populære produkt, nemlig vores nærende og plejende håndcreme. Alle vores håndcremer indeholder bl.a. aloe vera, agurkeekstrakt og vegetabilsk squalane, som tilfører huden masser af fugt og virker blødgørende 🌿

Find din favorit blandt vores forskellige håndcremer; Hand Cream Nordic 100ml og 200ml, Hand Cream Sensitive 100ml og Viking Repair 200ml til den maskuline hud.
Lige nu og t.o.m. i morgen, søndag d. 3. oktober, giver vi dig den 3. håndcreme med GRATIS, når du køber 2 ens håndcremer på www.raunsborg.dk 🤩 Køber du 2 Hand Cream 200ml, får du en Hand Cream 200ml ekstra med gratis, køber du 2 Viking Repair 200ml, får du en Viking Repair ekstra gratis osv. Dvs. du får 3 håndcremer til prisen for 2 👏

Tank op på din foretrukne håndcreme, så du altid har en håndcreme lige ved hånden, uanset om du er derhjemme, på farten eller på arbejde ❤

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #handcream
✨ Køb 2 håndcremer og få den 3. gratis ✨

Så er det nu, du har mulighed for at tanke op på din yndlingshåndcreme. Fra i dag og t.o.m. på søndag d. 3. oktober giver vi dig den 3. håndcreme med gratis, hver gang du køber 2 ens håndcremer på www.raunsborg.dk 👏 Så kan du altid have en håndcreme lige ved hånden, i hjemmet, i tasken på farten eller på jobbet.

Håndcremen er dine hænders bedste ven, især om efteråret og vinteren. Temperaturen skal kun dale lidt, før det for mange af os både kan ses og mærkes på vores hænder 🍂 Beskyt dine hænder mod udtørring med en nærende håndcreme fra Raunsborg, der udover at beskytte huden, også hjælper huden med at genopbygge den naturlige fugtbalance. Raunsborgs håndcremer fås til hele familien, både med og uden parfume 🌿

Hvilken er din favorit? 💚 

Tilbuddet gælder t.o.m. på søndag d. 3. oktober, og kan ikke kombineres med andre rabatter. 

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #håndcreme

Det siger vores dejlige kunder

Tilmeld dig nyhedsbrevet