Raunsborg-hand-soap-sensitive-500ml

Effektive og milde skønhedsprodukter til alle hudtyper

Nordisk skønhed
– Helt enkelt

SHOP NU OM RAUNSBORG
Fri fragt ved køb over kr. 400,- Nordiske, virksomme ingredienser Over 100.000 kunder tager ikke fejl Made in Denmark
RAUNSBORGS DNA

Flora Danica

Gennem generationer har mennesker samlet viden om naturens egne virkemidler i planter, urter og blomster. Egenskaber, de har brugt, når sår skulle helbredes, og smerter skulle lettes. Denne viden blev videreført fra generation til generation, men over tid blev mange af de gamle husråd glemt. Men de fascinerer os stadig.

Raunsborg har søgt tilbage til tidligere tiders visdom, og har med inspiration fra den århundrede gamle bog om nordiske planters egenskaber, Flora Danica (anno 1648), bragt den gamle viden til live. Aktiver fra den nordiske natur er nøje udvalgt til hvert enkelt produkt, for at opfylde de ønskede egenskaber i produktet, og det er den nordiske natur, der danner grundlaget for Raunsborg®.

LÆS MERE
SKAL DU PRØVE NOGET NYT?

Nye produkter

SE ALLE

Det siger vores dejlige kunder

TIL ALLE HUDTYPER & HELE FAMILIEN

Produkter & kampagner

Kampagne & gaveæsker

Her finder du et bredt udvalg af skønne gaveæsker, sampak og aktuelle kampagner.

Kampagner

Nordic

Raunsborg® Nordic er en let parfumeret skønhedsserie og milde dufte.

se Nordic serien

Parfume

Parfumerne er skabt ved at gå på opdagelse i naturens skattekammer af skønne dufte.

SE PARFUMER

Sensitive

Raunsborg® Sensitive er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper og hele familien.

Se Sensitive serien

Man

Raunsborg® MAN er specielt udviklet til den maskuline hud.

Se hele serien

Anti-Age

Raunsborg® Anti-Age mindsker hudens ældningstegn, og tilfører ekstra fugt og næring.

Se Anti-Age serien
OVER 100.000 TILFREDSE

Det siger vores kunder

Jeg vil klart anbefale Raunsborg. Mine favoritprodukter er natcremen og Nordic hånd cremen. Nordic har den mildeste duft og jeg er ikke så meget til cremer der dufter så 5 * fra mig. Min hud er silke blød efter jeg startede med cremerne.

Katrine Michaelsen

Jeg er fuldstændig VILD med Raunsborg!!!
Raunsborg er nogle fantastiske produkter som enhver burde eje!
De dufter fantastisk og virker helt fantastisk uanset om det er creme, shampoo eller hvad det end er man har behov for.
Vil helt klart til hver en tid anbefale Raunsborg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Louise Clemmensen

“Produkterne har jeg brugt i 2 år, og giver dem alle 5*
Nu har jeg så også prøvet at købe direkte, jeg bestilte lørdag aften og har modtaget min pakke i dag (mandag eftermiddag)
Super service ?
Sammen med de bedste produkter”

Linea Rose

Har idag modtaget den mest fantastiske håndcreme! I min verden er den ikke bare en håndcreme men en mirakel creme. Desværre har jeg været plaget af håndeksem fra barns ben og som kun er blevet forværret ifm mit arbejde som sosu hvor håndvask og spritte hænder gøres utallige gange i løbet af arbejdsdagen!…

Men efter jeg prøvede denne lækre håndcreme slipper jeg nu for at skulle bruge diverse hormon creme på recepter!!…

Mette Frederiksen
KÆRLIGHED TIL DEN NORDISKE NATUR

Om Raunsborg

Raunsborg® er hudpleje- & skønhedsprodukter til dig, der foretrækker effektive og milde produkter, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og samtidig gør den daglige hudpleje enkel og overskuelig.

Naturen kan skabe små mirakler, og med viden fra den århundrede gamle bog Flora Danica, har Jim Lyngvild i tæt samarbejde med Plum’s laboranter haft fingerne dybt nede i teknologien, og sat sit fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter. Sammen har de i Plum’s moderne laboratorie udviklet unikke og virksomme skønhedsprodukter med aktiver fra den nordiske natur.

Raunsborg® er
Nordisk Skønhed – Helt Enkelt!

LÆS MERE
Har du også fundet striktrøjen frem i dag? Så blev det ægte efterårsvejr 🍂

Når vejret skifter, har huden brug for masser af fugt. Læs med, og få hudplejespecialisten Trines tip til at pleje huden med et godt fugtboost. Trine har mere end 20 års erfaring indenfor hudpleje og skønhed, og vi er så glade for, at hun er en del af Team Raunsborg 👏

”Nu når efteråret banker på døren, begynder jeg at booste min hud med fugt og næring. Jeg elsker Raunsborgs Face Mask, og jeg bruger den selv to gange om ugen. Først renser jeg min hud, og dupper ansigtet tørt. Herefter påfører jeg Eye Gel Serum om øjnene og Lip Balm på læberne. Når øjne og læber er fugtet, påfører jeg Face Mask i ansigtet. Jeg lader den virke i 20 min., og renser den af. Har du meget tør hud, kan du sove med masken natten over. Du vågner med den mest fugtmættede og silkebløde hud.” – Trine fra Team Raunsborg.

Du kan læse mere om Face Mask på raunsborg.dk. 

Rigtig god weekend 🧡

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #hudplejespecialister
Bliv efterårsskøn med hudplejespecialistens tip 🍂

I takt med at vi finder efterårsjakken, strikken og uldsokkerne frem, skal vi også klæde huden godt på til de køligere temperaturer. Få vores hudplejespecialist Kamillas efterårstip til silkeblød hud her 💚 

”Huden har brug for en lidt tykkere frakke og ekstra næring og kærlighed, når vejret skifter til det koldere. Mit tip til dig er at bruge en næringsrig dagcreme. Du kan også gøre som mig, og komme den på som maske en dag, hvor du har god tid, og lad huden rigtigt smovse i alle cremens egenskaber, inden den masseres ind i huden 👏 Bruger du allerede vores fugtgivende Anti-Age Day Cream, kan du tilføre endnu mere fugt ved at blande den med vores Multi Oil.” - Kamilla fra Team Raunsborg 

Husk at du altid kan skrive til os her på Instagram eller sende os en mail til info@raunsborg.dk for vejledning indenfor hudpleje 💚

#raunsborgbeautycare #efterårsskøn #hudplejespecialister
Vidste du, at padderok har en opstrammende effekt? 

Udover at virke opstrammende på huden, stimulerer padderok også hudens egen produktion af kollagen 👏 En fantastisk ingrediens, som du bl.a. finder i vores fugtgivende Body Lotion Nordic og vores parfumefrie Body Lotion Sensitive. 

Bliv klogere på ingrediensen, når vores skønne naturvejleder Liv deler ud af sin viden om den kraftfulde padderok 🌿

Raunsborg er nordisk skønhed – helt enkelt 💚

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #padderok
VIND fugtgivende forkælelse til dig selv og én du holder af ❤ OPDATERING: Konkurrencen er nu afsluttet, og vinderen er kontakt direkte. 

Nu har du mulighed for at vinde vores to nye skønheder Multi Oil 100ml og Anti-Age Day Cream Limited Edition 80ml til både dig selv og til din veninde, mor, datter eller moster/faster. Præmien har en samlet værdi af kr. 1.639,74.

I takt med at vi går efteråret og de koldere temperaturer i møde, er det en god ide at klæde huden godt på med ekstra fugt 💦 Blander du vores fugtgivende og plejende Multi Oil med den populære Anti-Age Day Cream, forkæler du din hud med masser af fugt og næring, mens du mindsker synlige tegn på aldring 👏 Aktive peptider har en øjeblikkelig effekt på længde og dybde af rynker, mens ekstrakter fra hvid trøffel (også kaldet White Diamond) medvirker til at opretholde hudens naturlige fugtbalance i op til 72 timer. Du kan også bruge Multi Oil under din bodylotion for mere fugt.

Deltag i konkurrencen ved at fortælle, hvem du vil forkæle med vores to nye fugtgivende skønheder, hvis du vinder ❤

Vi trækker en vinder af to sæt her på Instagram på tirsdag d. 14. september 2021 kl. 10. Husk også at deltage i konkurrencen på vores Facebook-side, hvis du vil fordoble din vinderchance. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet af eller associeret med Instagram.

Held og lykke 🍀

#raunsborgbeautycare #danskhudpleje #vind #konkurrence
Få mere fugt i hudplejen 💦

Er du vild med fugt, eller har du tendens til tør hud? Bland et pump af din dagcreme med en dråbe Multi Oil for at tilføre endnu mere fugt i din hudplejerutine, og din hud efterlades silkeblød og gennemfugtet 🤩

Multi Oil er en sand multikunstner, som både kan anvendes i ansigt, på krop og i hår. Den er rig på virksomme ingredienser, som mandelolie og ekstrakter fra hvid radise, der virker plejende og beskyttende, mens vegetabilsk squalane tilfører fugt og beskytter huden mod udtørring.

Bland multiolien i din foretrukne dagcreme, eller bland den i vores Anti-Age Day Cream, som udover at tilføre huden fugt og næring, også mindsker synlige tegn på aldring. Din hud vil elske dig for det 💚

Raunsborg er nordisk skønhed – helt enkelt 🌿

Photo credit: Raunsborg og Testfamilien.dk.

#raunsborgbeautycare #multioil #antiagedaycream #tip #fugt

Det siger vores dejlige kunder

Tilmeld dig nyhedsbrevet