Hudplejeprodukterne fra Raunsborg kan efterhånden findes i de fleste danske hudpleje- og helsebutikker, men produkterne lander ikke på hylderne af sig selv. Alle processer starter på Vestfyn i havnebyen, Assens, hvor Raunsborg har deres hovedkontor. Disse processer er dog hverken automatiseret eller styret af robotter. Nej, det er rent faktisk rigtige mennesker, der sørger for at drømmene bliver til virkelighed.

T
eamet bag Raunsborg er ikke stort, men med samarbejde og sammenhold kommer man langt.

Charlotte – Direktør

Jeg hedder Charlotte og er direktør i Raunsborg. På mit business kort står der CEO, men jeg er meget mere. Som en del af en lille organisation er det vigtigt at alle i teamet kan agere og udføre forskellige opgaver. Derfor er jeg også: træner, key account, sælger, marketing o.a.

Jeg elsker mit arbejde i Raunsborg, fordi jeg arbejder med de skønneste produkter og sammen med verdens bedste team. Det er fedt at være med, hvor det sker, og hvor beslutningerne tages.

Mit job fylder meget, også når jeg holder fri. Privat er jeg indikeret fan af yoga og zumba, hunde og min dejlige kæreste Lars. Jeg bor i Hørsholm og er i Assens på Fyn 3 dage om ugen.

Mit yndlingsprodukt er Eye Gel Serum, fordi den har en øjeblikkelig opstrammende effekt. Trænger hurtigt ind i huden og virker kølende, så min hud omkring øjnene føles frisk og lækker.


Casper – Controller

Kampstart: Februar 2015
Position: Controller

Jeg hedder Casper. Jeg startede kampen som bogholder, men er i løbet af kampen blevet rykket frem som Controller. I løbet af kampen tackler jeg bl.a. alt vedrørende økonomi, regnskab og kundehenvendelser. Derudover har jeg også til opgave at mandsopdække vores varelager og at få bestilt varer, så vi altid kan servicere kunderne med det, de mangler.

Udskiftningsbænken er tyndt besat, hvorfor vi ofte bevæger os ud af vores område og giver back-up til holdkammeraterne. Når kampen fløjtes af tilbringes 3. halvleg med min kone og to børn i de dejlige omgivelser på Vestfyn med havet lige i baghaven.

Mit yndlingsprodukt er BODY SHOWER MAN, som også passer som god afslutning på en hektisk kamp, som vi vanen tro vandt!


Camilla – Salgs- og Marketingkoordinator

Jeg hedder Camilla og har i de sidste fem år siddet med titlen Salgs- og Marketingkoordinator hos Raunsborg. Mit arbejde indebærer en bred vifte af opgaver. Det er lige fra design af gaveæsker, emballage og annoncer til træning af butikspersonale og event planlægning. Jeg vil beskrive mig selv som den mest kreative medarbejder i teamet, hvilket ofte får konsekvenser for ”junior” (Simon), da han må agere forsøgsperson på diverse billeder og videoer.

Når jeg ikke er at finde på kontoret i Assens, så tilbringer jeg tiden sammen med min skønne kæreste og vores lille ballademager af en søn på to år. Vi elsker at rejse og bruge tid sammen med venner og familie. Vi bor pt. bosat i Odense, men vil i løbet af de næste par måneder flytte hjem til, hvor jeg kommer fra, nemlig Assens. Så der går ikke længe før, at jeg kan cykle på arbejde.

Hvis jeg blev sendt ud på en øde ø og kun må vælge ét produkt, så ville det blive Face Serum. Jeg vil aldrig kunne undvære dette produkt i min morgen- og aftenrutine. Men hvis du spørger min søn, ville han, hvis han fik lov, smøre sig ind i en hel tube Body Lotion Sensitive om dagen.

Simon – Digital Salgs- og Marketingkoordinator

Jeg hedder Simon og er Digital Salgs- og Marketingkoordinator hos Raunsborg. Derudover er jeg det yngste og nyeste medlem af Raunsborg-teamet, hvilket også afspejler sig i mit kælenavn ”Junior”, som jeg har påtaget mig og vil bære med stolthed ind til titlen, en skønne dag, bliver overtaget af en anden. Udover mine daglige opgaver i det digitale univers udfolder jeg også mine evner som bl.a. forsøgsperson, når nye tiltag skal testes. Dette har både givet mig gode og mindre gode oplevelser med på vejen.

Når jeg ikke sidder på kontoret på Vestfyn i Assens eller befinder mig i en af de mange butikker, der efterhånden har Raunsborg på hylderne, så er jeg højst sandsynligt at finde i Odense, hvor jeg sammen med min kæreste har bopæl.

Hvad angår mit yndlingsprodukt fra Raunsborg, så hersker der her ingen tvivl. Her er der nemlig tale om en afhængighed til Raunsborg Shampoo Nordic, som efterhånden fylder det meste af badekabinen i ren og skær frygt for, at jeg en dag skulle løbe tør.

Bettina – Lageransvarlig

Jeg hedder Bettina og har været med fra starten i september 2012.

Jeg er blæksprutten på lageret, der sørger for at få alle ordre sendt af sted og varemodtage det, der kommer ind i huset.

Jeg har som regel styr på vores lager og er med til at få pakket vores produkter efter produktion, så de er klar til forsendelse.

I min fritid hygger jeg mig i mit hus i Assens, sammen med min kat. Børnene er flyttet hjemmefra, ellers rejser jeg til de sydlige himmelstrøg et par gange om året.

Mit ynglingsprodukt er helt klart Body Lotion, fordi den giver en dejlig frisk hud og  dufter så skønt af rabarber.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.