Den 1. marts var en stor dag for Raunsborg. Vi lancerede nemlig en nye serie af veldokumenterede kosttilskud og satte derfor en fed streg under, hvad vi mener skønhed er.

Der er gået mere end seks år, siden samarbejdet mellem Plum A/S og Jim Lyngvild så dagens lys; starten på en fantastisk rejse. Vi startede med at udvikle og producere hudplejeprodukter, men fra 1. marts 2019 lancerede vi en ny serie af kosttilskud med fokus på; at skønhed er mere end blot det ydre. Skønhed kommer både udefra og indefra.

Vi havde igen været på opdagelse i naturens hemmelige skattekammer, Flora Danica og har fundet de bedste nordiske urter, planter og blomster til at udvikle og skabe en unik serie af kosttilskud til kvinder og mænd.

For det er ingen hemmelighed, at vores livsstil påvirker huden. Mange kvinder og mænd har daglige hudplejerutiner, hvor huden renses, fugtes og plejes. Men alt for mange glemmer at pleje huden indefra og ud.

Skønhed er mere end det ydre

Vores nye serie af kosttilskud er resultatet af et godt og stærkt samarbejde med Natur-Drogeriet A/S – en dansk virksomhed i Hørning. For at give os selv de bedste rammer for at udvikle og skabe en unik serie af kosttilskud allierede vi os fra begyndelsen med Natur-Drogeriet A/S.

Det var et naturligt valg for os, da vi deler mange af de samme værdier. Begge virksomheders værdikæde er 100% dansk. Vi bliver inspireret af naturen. Vi bruger, så vidt muligt, naturlige ingredienser.

Så, ja. Det var et helt naturligt valg.

Processen fra idé til færdigt produkt har været længe undervejs. Det hele startede for cirka to år siden, hvor vi stille og roligt begyndte at lege med tanken om et kosttilskud i Raunsborg-regi. Vi fandt en samarbejdspartner. Vi fik koblet Ken Lund på projektet, produktudvikler med speciale i urter og planter; et match made in heaven.

Og nu … cirka to år efter lancerede vi vores serie af kosttilskud under filosofien; … fordi, skønhed ikke kun kommer udefra. Det kommer også indefra.

En god dag på Väkst

Vi havde holdt hemmeligheden om en produktlancering tæt indtil kroppen i mange måneder – også selvom det var svært. Vi ville så gerne fortælle hele verden om vores nyeste skud på stammen.

Vi fastlagde derfor en dato for, hvornår vi skulle fortælle omverdenen omkring de nye produkter. Vi inviterede journalister, bloggere og influencers til et stort arrangement på restaurant Väkst i København.

Det var en fantastisk dag på Väkst. Vi fremviste vores produkter i to hold. Først for journalister og senere for bloggere og influencers. Vi præsenterede vores tanker bag vores nye produkter, Jim talte om skønhed, og hvad skønhed er for Raunsborg. Senere gik Ken Lund på, vores produktudvikler, og talte om urterne og planterne i vores nye kosttilskud. Og til sidst gik vores direktør, Charlotte Dinnie, på og talte om 360° skønhedspleje med Raunsborg.

360° skønhedspleje

Skønhed er mere end blot det ydre; den kommer også indefra. Med vores nye kosttilskud går vi all-in på skønhed, 360° med Raunsborg.
Men når vi siger 360° skønhedspleje med Raunsborg, hvad mener vi så?
Vores nye kosttilskud er derfor ikke bare en tilfældighed. Det har været nøje planlagt og passer derfor perfekt sammen med vores andre produkter.

HAIR & NAIL er en hudplejekapsel, som tilfører hår og negle pleje og næringsstoffer indefra.

Brændenældepulver styrker knogler, hår og negle. Vitamin E beskytter cellerne mod oxidativt stress. Biotin hjælper med at vedligeholde et smukt og glansfuldt hår.


Køb nu

SKIN PERFECTION er en hudplejekapsel, som tilfører din hud næringsstoffer indefra.

Indeholder Vitamin C som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar. Derudover bidrager Vitamin C også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Brændenældepulver hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb. Samt vitamin A som hjælper til vedligeholdelse af normal hud.


Køb nu

SKIN GLOW er en hudplejekapsel, som tilfører din hud næringsstoffer indefra.

Brændenældepulver hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb. Samtidig med at birkeblade bidrager til normal lever-, nyre og tarmfunktion. Produktet indeholder Vitamin E som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress samt vitamin A som hjælper til vedligeholdelse af normal hud.


Køb nu