Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 399,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 399,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Jul

Hos Raunsborg ønsker vi alle en glædelig jul

Det du skal vide omkring julen 2019

Den travle juletid nærmer sig med hastige skridt. Der skal pyntes op, købes julegaver og juletræ, men husker du også at stoppe op og nyde den ellers hyggelige juletid? Tænd stearinlysene, sæt dig under et tæppe med en kop varm the, nyd stilheden og bliv lidt klogere på julens strabasser!

Et spørgsmål vi alle sammen bliver spurgt om hvert år, og som vi alle sammen også selv stiller til familie og venner er, “hvad ønsker du dig i år?” – og til det er svaret oftest; “overrask mig” eller “det ved jeg ikke rigtig..”. Et svar, der får kreativiteten på overarbejde og som kun får julestressen til at sprede sig endnu mere i kroppen. Hvad skal man dog finde på i år?

Hos Raunsborg synes vi en gave skal være personlig, overraskende og selvforkælende. Derfor har vi i år sammensat tre nye julegaveæsker til alle aldre, som med garanti skaber glæde under et hvert juletræ.  

Hvornår skal jeg bestille inden jul?

Hvis du vil være sikker på, at dine gaver når frem inden jul, skal du bestille senest tirsdag d. 18. december. Vi sender alle pakker med GLS.

Hvad hvis jeg vil returnere gaven?

I forbindelse med jul udvider vi vores returneringsmuligheder. Du kan derfor returnere alle gaver indtil d. 31. januar 2020.

Husk, alle gaver må ikke være taget i brug, i original emballage med etiketter og beskyttende klistermærker intakt og i samme tilstand, som du modtog gaven.

Hvis du ønsker at returnere gaven, skal du selv betale udgifter forbundet ved tilbagelevering af varen.

Fri fragt på ordre over 399 til pakkeshop

Køber du for mere end 399,-, får du fri fragt til alle GLS-pakkeshops.

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til den eller dem, du holder. Så hvis du har brug for at vide mere om vores hudplejeprodukter eller vores kosttilskud, hjælper vi med glæde at guide dig på vej til den helt rigtige gave. Du kan kontakte os på mail, info@raunsborg.dk, eller direkte på vores Facebookside.

Konkurrencer

December er kærlighedens måned. Vi afholder både konkurrencer på Facebook og Instagram. På Facebook har vi faktisk konkurrencer hver eneste dag helt frem til d. 24. december. På Instagram afholder vi adventskonkurrencer – så husk at følge med på vores sociale kanaler. 🙂

En lille ekstra ting

Vi er allerede i julestemning. Helt frem til d. 24. december lægger vi et gavekort til webshoppen i en tilfældig ordre. Måske er du den heldige, der får mulighed for at shoppe Raunsborg produkter på vores regning. 😉