Kosttilskud

Raunsborg® har igen været på opdagelse i naturens hemmelige skattekammer og har fundet de bedste nordiske urter, planter og blomster til at udvikle og skabe en unik serie af kosttilskud til kvinder og mænd.

Det er ingen hemmelighed, at vores livsstil påvirker huden. Mange kvinder – og mænd – har daglige hudplejerutiner, hvor huden renses, fugtes og plejes. Men alt for mange glemmer at pleje huden indefra og ud.

Med inspiration og viden fra Flora Danica har Raunsborg® skabt og udviklet en veldokumenteret serie af kosttilskud med fokus på at styrke hud, hår og negle; et nyt sortiment bestående af tre unikke produkter.

Raunsborgs serie af kosttilskud er udviklet og produceret i samarbejde med Natur Drogeriet i Hørning– en dansk virksomhed med speciale i kosttilskud.

 • Nordic

  Raunsborg® Nordic er en let parfumeret skønhedsserie med effektive og milde hudplejeprodukter, der gør din hudpleje enkel og overskuelig.

  Produkterne indeholder nøje udvalgte, virksomme aktiver fra den nordiske natur, der opfylder det enkelte produkts formål, og giver den ønskede effekt for din hud.

  SE HELE Nordic SERIEN
 • Anti-age

  Din hud ændrer sig hele livet, og i takt med hudens aldring får den større behov for pleje, næring og fugt for at kunne opretholde fugtbalancen. Til det formål har vi udviklet vores Anti-age serie.

  Produkterne indeholder en stor buket af aktive og virksomme ingredienser fra naturen, der virker opstrammende, nærende og fugtgivende.

  SE HELE Anti-age SERIEN
 • Sensitive

  Raunsborg® Sensitive er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper og både børn og voksne.

  Sensitive Serien indeholde hudplejeprodukter til både ansigt og krop, og er specielt udviklet til den sensitive hud eller dig, der fortrækker parfumefri hudplejeprodukter.

  Har du sart hud eller allergi? Så er Raunsborg® Sensitive den ideelle skønhedsserie til dig og hele din familie.

  SE HELE Sensitive SERIEN

Det siger vores dejlige kunder

Tilmeld dig nyhedsbrevet

FÅ EN GRATIS HUDKONSULTATION