Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

"Fordi, vi tror på, at skønhed kommer
både indefra og udefra"

Det er ingen hemmelighed, at vores livsstil påvirker huden. Mange kvinder – og mænd – har daglige hudplejerutiner, hvor huden renses, fugtes og plejes. Men alt for mange glemmer at pleje huden indefra og ud.

De nye produkter

Med inspiration og viden fra har vi skabt veldokumenteret serie af kosttilskud med fokus på at styrke hud, hår og negle; et nyt sortiment bestående af tre unikke produkter.

SKIN PERFECTION er en hudplejekapsel, som indeholder vitamin C, som bidrager til normalt dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar.

Pris kr. 349,95

SKIN GLOW er en hudplejekapsel, som indeholder brændenældepulver, der hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, samt vitamin A som hjælper til vedligeholdelse af normal hud.

Pris kr. 349,95

HAIR & NAIL er en hudplejekapsel, som indeholder brændenælde, der styrker knogler hår og negle.
Biotin hjælper med at vedligeholde et sundt hår.


Intropris kr. 349,95

360 graders pleje med Raunsborg®

Når vi siger, at skønhed er mere end blot det ydre, så mener vi det. Vores produkter kan matches således, at du både får pleje indefra og udefra.

Et stærkt samarbejde

Vores kosttilskud er udviklet og produceret samarbejde med Natur-Drogeriet i Aarhus – en dansk virksomhed med speciale i kosttilskud.

Skønhed kommer også indefra

Skønhed er et vidt begreb. For mange handler det om det ydre; hvordan vi ser ud. Men skønhed handler ikke kun om det ydre. For os handler skønhed også om det indre.