Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Nu er den her. Sommeren har endelig ramt Danmark. Solen skinner, og vi har allerede glemt de kolde, triste måneder. Det er skønt. Men det har også været tiltrængt.

I vinter- og efterårsmånederne har vores hud, hår og negle været udsat for en massiv belastning. Men det er slut nu.

Vi har i dette blogindlæg samlet en praktisk guide til, hvordan din hud bliver klar til den danske sommer. Din hud er nemlig enormt udsat de næste tre måneder, fordi solens UVA- og UVB-stråler er stærkere end i resten af året.

Det er dog vigtigt lige at sige, at UV-stråling i mindre doser har en god, sund effekt på vores hud, da den stimulerer vores stofskifte, øger iltindholdet i vores celler og styrker immunforsvaret. Derudover sætter solen for alvor gang i kroppens produktion af D-vitamin; en vigtig byggesten for at opnå stærke, sunde knogler og tænder.

Udover UV-stråling er din hud ekstra udsat over sommeren, da luften er mere tør end normalt. Dehydrering af huden er ligeledes et stort problem, der kan give et net af fine linjer og rynker i huden.

Lad os komme i gang.

Sådan gør du huden sommerklar

Herunder har vi samlet de bedste tips og tricks til at gøre huden sommerklar. Det er det første skridt henimod en god og sund hud hele sommeren.

1) Sørg for at fjerne døde hudceller

Det er faktisk noget af det vigtigste, for at gøre din hud klar til sommeren. Brug en god Body Scrub og skrub huden i bløde og cirkulære bevægelser. Du vil mærke, hvordan huden føles blød og elastisk; en fantastisk følelse.

Ved at bruge en god Body Scrub får du også en mere jævn, flot og brun farve, hvis du bevæger dig ud i solen. Du kan fx bruge vores Body Scrub, der indeholder græskarkerner, som forstærker skrubbeeffekten og medvirker effektivt til at fjerne døde hudceller.

OBS! Derfor er det vigtigt at scrubbe hele året rundt: En scrub eksfolierer huden og fjerner døde hudceller. Det giver en dejlig, blød og glat hud. Desuden sætter en god scrub gang i blodcirkulationen og giver mere liv til din hud — noget din hud vil takke dig for.

2) Huden har brug for masser af fugt

Det kan virke enkelt, og det er det faktisk også. Når du har scrubbet huden, så er det vigtigt at tilføre huden fugt. Huden er nemlig blevet tørstig, meget tørstig, og den tørst skal slukkes.

Brug en god, nærende lotion, så får huden den nødvendige fugt.

Mange kvinder oplever, før eller siden, tør, uren og fedtet hud. Specielt i sommermånederne. Nogle gange skyldes det ikke kun vejret; det kan også skyldes mangel på vigtige vitaminer og mineraler. Sammen med en god, nærende lotion kan du bruge en Face Serum. Vores Face Serum indeholder blandt andet havre, raps og hybenolie, der tilfører huden vigtige vitaminer og mineraler samt har en fugtgivende effekt.

3) Kost har betydning for en sund hud

Kost, kost, kost … Ja. Kosten er vigtig for en sund hud. Det har du med garanti hørt før, og det passer. Kosten har en afgørende rolle, for at du kan få eller opretholde en hud i balance. Spis derfor rigeligt med sunde råvarer, og glem ikke grøntsagerne; de er nemlig også vigtige.

Det kan være nødvendigt at tilføre flere vitaminer og mineraler ved at tage et eller flere kosttilskud. Der er for mange, der nemlig ikke får nok vitaminer og mineraler, og det er synd. Specielt, for din hud, hår og negle.

Og det er netop dér, du kan vælge at supplere en god og varieret kost med et kosttilskud. Det kunne fx være vores Skin Glow, en hudplejekapsel, som tilfører huden næringsstoffer indefra. Dette kosttilskud indeholder blandt andet brændenældepulver og Betacaroten; sidstnævnte er en af kroppens naturlige antioxidanter, der hjælper til at bekæmpe skadelige stoffer og har desuden en positiv effekt på din huds farve, når du opholder dig i solen.

Ekstra tip til en sund kost. Opskrift på en lækker sommersalat.

Lækker sommersalat

MÅLTIDSSALAT TIL 6 PERSONER PERSONER
I ALT 15 MIN
INGREDIENSER

SALAT
400 g frisk grønkål
2 gulerødder, skrællede og skåret i tynde korte stykker
2 syrlige æbler i tynde skiver
100 g tørrede tranebær
2 spsk valnøddeolie eller vegetabilsk olie
Salt
Peber

FREMGANGSMÅDE
Skyl grønkålen grundigt, og hak den fint med en kniv eller i en foodprocessor. Vend med gulerødder, æbler, tranebær, olie og appelsinsaft, smag til med salt og peber.

Så! Nu er du klar til den danske sommer. Men hvad gør du så, når du så skal opretholde en god og sund hud hele sommeren? Mange oplever gener og skader efter sommeren, fordi man glemmer at passe på huden i de varme måneder.

I næste uge kan du læse om, hvordan du opretholder en god og sund hud i løbet af sommeren.