Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Når naturen møder videnskaben.

Den nordiske natur er omdrejningspunktet i Raunsborg. Det gælder indenfor alle områder: lige fra idé til færdigt produkt. Men det er først, når den nordiske natur møder videnskaben, at magien opstår. Det er faktisk så vigtigt for os, at det gennemsyrer vores DNA og vores arbejdsgange. Vores hovedkontor ligger endda på Vestfyn – tæt på naturen. Vi ønsker nemlig at være helt tæt på naturen. Vi ønsker at være helt tæt på videnskaben. Vi ønsker at naturen og videnskaben skal gå hånd i hånd. Det er nemlig den kombination, som skaber de nødvendige og rigtige rammer for Raunsborg til at kunne udvikle og producere unikke skønhedsprodukter. Til glæde og gavn for dig.

Alt samlet på ét sted

Vi ønsker at være helt tæt på processen. Det har været afgørende for os siden dag ét. Jo tættere vi er på hele processen, jo bedre produkter. Vores kontor ligger i samme bygning som vores laboratorium og produktion. Det tager ikke mere end et par sekunder fra vores eget lokale ned til “lab” – så når vi siger, at vi er helt tæt på processen, så mener vi det.

Det betyder også, at vi hele tiden kan give dig den absolut bedste oplevelse. Der kommer mange henvendelser med spørgsmål, hvor det er bedst, at det er en fagmand, der svarer på spørgsmålet – og så er det bare nemt at gå ned på lab. Og det samme gør sig gældende, når vi skal udvikle nye produkter. Der er vi med helt nede i maskinrummet. Jim er altid en del af processen – han er både et kendt og vellidt ansigt i vores laboratorium. Det er endnu en fordel ved at have lab og produktion i samme bygning.

Et moderne laboratorium

Plum A/S har siden 1960 udviklet og produceret cremer til den professionelle industri. Det var derfor helt naturligt, at vores kontor skulle være i samme bygning. Det giver os unikke muligheder for løbende at få god, kompetent sparring og rådgivning. 

Vores produkter er alle (undtaget kosttilskud) skabt og udviklet i samarbejde med Plum A/S – en af Europas førende inden for cremer til industrien. Det giver os tryghed. Og det giver også dig som forbruger tryghed, fordi du ved, at der er styr på processerne – fra start til slut.

En moderne produktion

Selvom vores mest kreative mand, Jim, ofte slår et smut forbi lab, så finder vi ham også nogle gange i produktionen. Der har siden Raunsborgs begyndelse floreret rygter om, at Jim ved et uheld var faldet ned i et af vores blandekar under udviklingen af vores Raunsborg Hand Cream.

Det kan vi så afsløre, at det er han ikke – selvom det er en god historie – for det kan slet ikke lade sig gøre. Vores produktion er topmoderne og helt igennem professionel. Se bare billederne herunder. Der er styr på processen

Sådan udvikler vi et nyt produkt

Som det allerførste bliver vores kreative motor, Jim, inspireret. Jim bliver ofte inspireret af at være i naturen. Du genkender sikkert følelsen af netop at blive inspireret i naturen. Vi bliver nemlig udsat for et hav af forskellige sanseindtryk. 

Jim mærker, dufter og noterer.

Dernæst skal vores udviklere i gang. Vi mødes derfor med lab for at gennemgå mulighederne for et nyt produkt. Vi giver dem en indikation af, hvad vi ønsker. De giver os god, kompetent sparring – det er en gave at have en af Europas førende creme- og produktionsvirksomheder i samme bygning. Det er virkelig en uvurderlig ressource, vi kan trække på.  Vi modtager nu en test fra lab. En lille bøtte eller tube med et testprodukt – et produkt vi i samarbejde har været med til at skabe. Vi tester, tester, tester og tester … det skal bare være i orden. Duften skal være lige i skabet. Konsistensen skal være rigtig. Et godt eksempel er vores shampoo. Det tog flere år at nå frem til den rigtige formulering – vi var faktisk igennem hele 64 formuleringer, før vi var tilfredse.

72328950_2458514014201672_2872259959020584960_n

Først når vi er tilfredse internt, tager vi hul på næste step; at finde 100 testpersoner, der skal prøve det nye produkt. Det er afgørende for os, at testpersonerne ikke i forvejen bruger Raunsborg-produkter, da det er vigtigt for os, at testpersonerne så vidt muligt er neutrale og uvildige. Da vi f.eks. skulle teste vores Anti-age Day Cream, udvalgte vi 100 uvildige testpersoner, der aldrig havde brugt Raunsborg før, så vi kunne få en objektiv tilbagemelding.

Og så kommer det store øjeblik; de 100 testpersoner udfylder et spørgeskema, de har fået tilsendt i forbindelse med testproduktet … og hvis vi ikke scorer over 4 ud af 5 mulige point – hvor 1 er den laveste score og 5 den højeste – så dumper produktet, hvorfor det ikke sendes på markedet. Testproduktet bedømmes ud fra flere parametre; effekt, konsistens, duft, hvordan produktet trænger ind samt en sammenligning med et tilsvarende produkt, testpersonen bruger i forvejen.

Denne del af processen er enorm vigtig for os. Det er vigtigt for os, at det er rigtige mennesker, der har prøvet produktet. Det giver reel og retvisende feedback – en stor tak til alle tidligere testpersoner. Det sætter vi stor pris på! Hvis alt går som planlagt, er produktet nu klar til at ramme butikkerne. Vi udarbejder både kampagnemateriale til eget brug og til vores forhandlere, så de bliver klædt godt på til at kunne sælge produktet.

Produktet kan nu gå i produktion. Det skal sælges, det skal pakkes. Vi pakker alle produkter manuelt. Vi har en i teamet, som tjekker alle tuber og emballage: Er svejsningen korrekt? Sidder logoet lige? Vi har hele tiden minimum en pakker på denne opgave – og når der er spidsbelastningsperioder, har vi selvfølgelig flere. Alt sker manuelt. Det gælder faktisk også vores parfumer. De bliver håndfyldt, tjekket og derefter pakket. 

Voila. Sådan ser processen ud fra start til slut.

Kort sagt; vi kræser om vores produkter. Det skal være en oplevelse at købe et Raunsborg-produkt. Vi gør derfor vores absolut bedste, for at du skal få en god oplevelse – hver gang.