Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Made in Denmark

Raunsborg er dansk og vi er stolte af vores oprigtighed i kvalitet,præcision og renhed

 

Om Raunsborg®

Gennem generationer har kvinder samlet viden om aktive egenskaber fra planter, urter og blomster. Egenskaber, de har brugt, når sår skulle helbredes, og smerter skulle lettes. Denne viden er sidenhen blevet overført fra generation til generation – fra mor til datter – men det er først senere, at denne viden er videregivet til forskere.De gamle opskrifter symboliserer, hvordan vi tidligere har tilbedt naturen og dens egenskaber – den nordiske natur.Og det fascinerer os stadig den dag i dag.

Raunsborg® er et dansk firma med hovedsæde i Assens på Fyn. Vi udvikler og producerer hudplejeprodukter, der er effektive, milde og giver synlige resultater – uden at gå på kompromis med kvalitet.

Naturen kan skabe små mirakler. Mirakler, der bør indgå i alles daglige hudplejerutine. Det må aldrig blive svært eller uoverskueligt at opretholde en sund skønhedsrutine. Ved at udnytte viden fra vores ældre generationer og inspiration fra Flora Danica har Jim Lyngvild og Plum A/S skabt en skønhedsserie, der kan bruges til alle hudtyper.

Alle produkter udvikles og produceres på Plums A/S’ moderne laboratorium på Sydfyn.

I dag har vi tre skønhedsserier:

  • NORDIC – skønhedsserie med milde dufte
  • MAN – hudpleje & dufte til den maskuline hud
  • SENSITIVE – parfumefri skønhedsserie – også velegnet til børn

 

 

Raunsborg® DNA

Naturen kan selv skabe små mirakler, og ved hjælp af den århundrede gamle bog om nordiske planter, Flora Danica (anno 1648), har Raunsborg® fundet effektive egenskaber fra naturens urter, planter og blomster – og vækket gamle opskrifter til live.

Virksomheden blev grundlagt i 2011 på Sydfyn, samme sted som man i dag også har kontor, laboratorie og produktion. Bag Raunsborg® gemmer der sig et spændende partnerskab med Plum A/S, som er en af de førende virksomheder inden for udvikling og produktion af professionelle hudplejeprodukter til industrien, og designer Jim Lyngvild. Et partnerskab, der har resulteret i en smuk skønhedsserie til kvinder og en hudpleje- og duftserie til mænd – specifikt udviklet til den maskuline hud.

Vores tilgang til hudpleje bunder i vores kærlighed til den nordiske natur, hvorfor vores produkter og deres egenskaber også afspejler dette – vi udvælger omhyggeligt forskellige urter og planter, der sammen skaber små mirakler for alle hudtyper.

 

Natur møder videnskab  

Det er ikke kun natur, planter og urter, der danner grundlaget for vores produkter. Vores tætte samarbejde med Plum A/S, deres laboranter og Jim Lyngvild, sætter også et solidt aftryk på konsistens og duft.

Vores produkter må aldrig blive for videnskabelige at forstå for forbrugeren. Det skal være simpelt, selvom der bag alle produkter gemmer sig den nyeste og mest innovative tilgang til udvikling og produktion af hudplejeprodukter.

 

Produceret i Danmark

Made in Denmark – vores garanti til jer for et kvalitetsprodukt. Vi er stolte over, at alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark. Det er lige fra idé til færdigt produkt.

Alle produkter designes af Jim Lyngvild, hvorefter branchens dygtigste fagfolk hos Plum A/S tager over – og sammensætter de rigtige ingredienser fra den nordiske natur med inspiration fra Flora Danica.

På den måde kender vi processen – og vi kan med garanti sige, at alle produkter produceres under de absolut bedste forhold. Vi kan endda nøje overvåge hele processen, da kontor, laboratorie og produktion er placeret i samme bygning.

Vores daglige gang i laboratoriet giver os mulighed for løbende at kontrollere og undersøge udviklingen og kvaliteten af hvert enkelt produkt.