Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Nature Meets Science

 

 

 

Men naturen gør det ikke alene. I tæt kontakt med Plum’s laboranter, Jim og Raunsborg har haft fingerne nede i teknologien bag Raunsborg og sat et fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter. Sammen i Plum’s moderne laboratorie har vi udviklet nogle unikke skønhedsserier, som er skabt for dem, der ønsker effektive og milde hudplejeprodukter, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vi siger at vores produkter skal være simple og nemme for alle at bruge, men bag produkternes ydrer gemmer der sig en ny videnskabelig og innovative standard inden for hudpleje teknologi, så du kan opretholde en smuk hud med Raunsborg produkter. Raunsborg’s produkter er udviklet at de dygtigste fagfolk inden for hudpleje, men formlen til en smuk og sund hud er ikke så omfattende og nogle af de bedste råd er stadigvæk, at huske at drikke rigeligt med vand, spise sundt og godt og nok. Den sidste del af formlen til en smuk og sund hud kan du klare med produkterne fra Raunsborg.

 

“Nøglen gemmer sig i den nordiske natur. Og med Raunsborg® kan du få del i naturens visdom.”