Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Raunsborg DNA

 

 

 

Raunsborg blev grundlagt i 2011 på Sydfyn, samme sted som man i dag også har kontor, laboratorie og produktion. Bag Raunsborg gemmer der sig et spændende partnerskab mellem Plum A/S, som er en af de førende virksomheder inden for udvikling og produktion af professionelle hudplejeprodukter og designer Jim Lyngvild. Et partnerskab der har resulteret i en smuk skønhedsserie til kvinder og en hudpleje og duftserie til mænd – specifikt udviklet til den maskuline hud.

 

I et tæt samarbejde med Plum A/S, Jim og Raunsborg har søgt tilbage til tidligere tiders visdom og fundet inspiration i den flere hundrede år gamle danske bog, Flora Danica om den nordiske natur. Naturen selv kan skabe små mirakler, og ved hjælp af den århundrede gamle bog om nordiske planter Flora Danica (Anno 1648) har Raunsborg fundet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster og vækket gamle forestillinger til live igen. Egenskaberne fra omhyggeligt udvalgte urter og planter anvendes konstruktivt og danner grundlaget for Raunsborg®.