Hos Raunsborg tror vi på, at alle kan opnå smuk hud hele livet med en anti-age rutine. For en flot hud er ikke defineret af fraværet af rynker, men derimod af en sund glød, som vi kan bevare gennem alle livets faser. Læs, hvordan du med en god rutine holder din hud gennemfugtet og strålende.

 

Raunsborg Anti-Age Day Cream 50 ml

Alle mennesker ældes. Og det er lige, som det skal være!

Når vi bliver ældre, taber huden kollagen og elastin, som er de proteiner, der giver huden fasthed og elasticitet. Mens hudens evne til at forny sig selv falder, kan vi opleve mere tørhed og flere fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Og det er helt naturligt.

Men på trods af, at det er helt naturligt, at huden bliver lidt rynket i takt med alderen, er der stadig mange af os, der ønsker at reducere aldringstegn så vidt muligt. Og med lidt dedikation og selvkærlighed er der heldigvis meget, vi kan gøre. En effektiv hudplejerutine kan modarbejde de synlige tegn på aldring og forbedre hudens sundhed og udstråling, ligegyldig hvad dåbsattesten siger.

En anti-age rutine til smuk hud – hele livet

Skønhed starter som bekendt indefra. Derfor er det vigtigt, at din hudplejerutine kommer fra et omsorgsfuldt sted i dig selv. Det er altså ikke et ritual til at rette op på en fejl, men en lille pause i løbet af dagen, som du dedikerer til at pleje din hud.

Face wash

At rense huden er det vigtige første trin i enhver hudplejerutine. Med en mild ansigtsrens, der fjerner snavs, olie og makeup uden at udtørre huden, har du det bedste fundament for din anti-age-rutine. De naturlige olier skal nemlig helst bevares, fordi huden ikke producerer lige så meget fugt, som den gør, når man er helt ung. Hvis du hver aften inden sengetid renser dit ansigt med vores Face Wash, giver du din hud et godt udgangspunkt for de næste trin i rutinen.

Vælg en lækker dagcreme

Med en god dagcreme kan du mindske tegn på aldring. Vores Raunsborg® Anti-Age Day Cream 50 ml er en anti-age-creme med aktive peptider, som har en øjeblikkelig effekt på længde og dybde af rynker. Med ekstrakt fra hvid trøffel – også kaldet White Diamond – sikrer den, at huden ikke mister dens naturlige fugtbalance i op til 72 timer.

Plej huden omkring dine øjne 

Den sarte hud omkring vores øjne er noget af det første til at rynke. Derfor har huden brug for lidt ekstra kærlighed i øjenomgivelser. Med Raunsborgs Anti-Age Eye Cream får din hud de nødvendige vitaminer og mineraler, som styrker og fugter, mens den virker opstrammende og reducerer mørke rander og fine linjer omkring øjnene.

Brug en nærende natcreme

Om natten får huden en pause fra alle dagens strabadser. Derfor er det et perfekt tidspunkt at tilføre den næring og fugt med en effektiv natcreme, der trænger dybt ind. Vores Anti-Age, Face, Neck & Décolleté Night Cream indeholder aktive ingredienser, der opstrammer og udsætter hudens naturlige ældningstegn, mens den mindsker pigmentpletter. Med aktiver fra hvid trøffel sikrer cremen, at huden ikke mister sin styrke og opretholder sin naturlige fugtbalance i helt op til 72 timer.

Reducer pigmentforandringer

Med alderen får mange af os pigmentpletter på huden. Vores Anti-Age Dark Spot Cream mindsker og reducerer synligheden af pigmentforandringer og solskader. Og bruger du den regelmæssigt, vil den have synlig effekt på pigmentforandringer.

Husk solcremen

For nylig skrev vi om, hvordan solcreme er din største hjælper, når det gælder det at forebygge rynker. Det kan du læse om her. Langt størstedelen af vores huds synlige alderstegn kommer nemlig af solen. Så her kommer endnu en påmindelse: husk solcremen! Din hud vil takke dig for det.