Kampagner

På vores kampagneside finder du aktuelle kampagner, skønne gaveæsker og sampak, hvor du kan gøre et ekstra godt køb.

Forkæl dig selv eller én du holder af med en af vores skønne gaveæsker. Der er flere at vælge imellem, og du får både en samlet besparelse på indholdet, og det hele leveret i en smuk æske.

 

SE MERE

KAMPAGNER

KØB DINE JULEGAVER OG

Lad os klare indpakningen!

Hele december og helt gratis!
Fra den 1. – 20 december kan du vælge at få dine køb pakket ind, hver gang du handler på raunsborg.dk. Vi gør det helt gratis for dig, men du kan naturligvis også vælge at få en gratis gavepose med din ordre (gælder ikke gaveæsker), og klare indpakningen selv.

Og som en ekstra julebonus til dig, vedlægger vi også et værdikort med alle ordrer i hele december.

Vil du fremover have VIP-fordele, og være den første, der hører om gode tilbud, nyheder og spændende tiltag? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev på linket forneden.

LÆS MERE OM JUL MED RAUNSBORG

Gaveæsker

Se vores Gaveæsker

SAMPAK

Se vores Sampak

NORDISK NATUR & DANSK KVALITET

1000 gode grunde til at vælge Raunsborg

Produktudvikling tager lang tid, når alt skal udvikles fra bunden, og man ikke køber sig til en hurtig “recept” på et standardprodukt, som mange skønhedsbrands.

På Raunsborg går der cirka 1 år fra en nyhed er på tegnebrættet, til det er
klart til lancering på hylden i din butik. Det lyder af meget, men der er rigtigt mange ting, der skal gå op i en større helhed, før et produkt er færdigt.

Vidste du f.eks.:
at vores produkter altid testes af mindst 100 testpersoner, inden de kan lanceres? Testpersonerne bedømmer produktet og giver det karakter. Hvis produktet ikke scorer over 4 ud af 5 mulige point– hvor 1 er den laveste score og 5 den højeste – så er det “dumpet”, og skal tilbage til laboratoriet, som retter recepten til, inden produktet igen sendes til test.

Produktet bedømmes ud fra flere parametre; effekt, konsistens, duft, hvordan produktet trænger ind i huden, føles på huden, og sammenlignes med et tilsvarende produkt, testpersonen bruger i forvejen.

Du kan læse mere om processen fra idé til færdigt produkt

Tilmeld dig nyhedsbrevet