Raunsborg Nordic

Om Raunsborg

OPLEV VORES UNIVERS

DANSK OPRIGTIGHED, KVALITET, PRÆCISION & RENHED

Made in Denmark

Made in Denmark – vores garanti til jer for et kvalitetsprodukt. Vi er stolte over, at alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark. Det er lige fra idé til færdigt produkt.

Alle produkter designes af Jim Lyngvild, hvorefter branchens dygtigste fagfolk hos Plum A/S tager over – og sammensætter de rigtige ingredienser fra den nordiske natur med inspiration fra Flora Danica.

På den måde kender vi processen – og vi kan med garanti sige, at alle produkter produceres under de absolut bedste forhold. Vi kan endda nøje overvåge hele processen, da kontor, laboratorie og produktion er placeret i samme bygning.

Vores daglige gang i laboratoriet giver os mulighed for løbende at kontrollere og undersøge udviklingen og kvaliteten af hvert enkelt produkt.

NORDISK NATUR & DANSK KVALITET

1000 gode grunde til at vælge Raunsborg

Produktudvikling tager lang tid, når alt skal udvikles fra bunden, og man ikke køber sig til en hurtig “recept” på et standardprodukt, som mange skønhedsbrands.

På Raunsborg går der cirka 1 år fra en nyhed er på tegnebrættet, til det er
klart til lancering på hylden i din butik. Det lyder af meget, men der er rigtigt mange ting, der skal gå op i en større helhed, før et produkt er færdigt.

Vidste du f.eks.:
at vores produkter altid testes af mindst 100 testpersoner, inden de kan lanceres? Testpersonerne bedømmer produktet og giver det karakter. Hvis produktet ikke scorer over 4 ud af 5 mulige point– hvor 1 er den laveste score og 5 den højeste – så er det “dumpet”, og skal tilbage til laboratoriet, som retter recepten til, inden produktet igen sendes til test.

Produktet bedømmes ud fra flere parametre; effekt, konsistens, duft, hvordan produktet trænger ind i huden, føles på huden, og sammenlignes med et tilsvarende produkt, testpersonen bruger i forvejen.

Du kan læse mere om processen fra idé til færdigt produkt

VORES HEMMELIGHED

Natur møder videnskab

Men naturen gør det ikke alene. I samarbejde med Plum’s laboranter har Jim og Raunsborg fingrene nede i teknologien og videnskaben. Den unikke magi opstår, når dygtige laboranter bringer naturen ind i laboratoriet og konstruktivt anvender viden om og egenskaber fra nøje udvalgte urter, planter og blomster i produktudviklingen. Resultatet er effektive og milde produkter der ikke går på kompromis med kvaliteten, og holder hvad de lover.

Vi siger, at vores produkter skal være simple og nemme for alle at bruge, men bag produkternes ydrer gemmer der sig en ny videnskabelig og innovative standard inden for hudplejeteknologi, så du kan opretholde en smuk hud med Raunsborg produkter.

Raunsborg’s produkter er udviklet at de dygtigste fagfolk inden for hudpleje, men formlen til en smuk og sund hud er ikke så omfattende og nogle af de bedste råd er stadigvæk, at huske at drikke rigeligt med vand, spise sundt og godt og nok. Den sidste del af formlen til en smuk og sund hud kan du klare med produkterne fra Raunsborg.

” Nøglen gemmer sig i den nordiske natur. Og med Raunsborg får du del i naturens visdom “

MED NATUR & VIDENSKAB ER RAUNSBORG BRAGT TIL LIVE

Vores DNA

Raunsborg blev grundlagt i 2011 på Sydfyn, samme sted som man i dag også har kontor, laboratorie og produktion. Bag Raunsborg gemmer der sig et spændende partnerskab mellem Plum A/S, som er en af de førende virksomheder inden for udvikling og produktion af professionelle hudplejeprodukter og designer Jim Lyngvild. Et partnerskab der har resulteret i en smuk skønhedsserie til kvinder og en hudpleje og duftserie til mænd – specifikt udviklet til den maskuline hud.

I et tæt samarbejde med Plum A/S, Jim og Raunsborg har søgt tilbage til tidligere tiders visdom og fundet inspiration i den flere hundrede år gamle danske bog, Flora Danica om den nordiske natur. Naturen selv kan skabe små mirakler, og ved hjælp af den århundrede gamle bog om nordiske planter Flora Danica (Anno 1648) har Raunsborg fundet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster og vækket gamle forestillinger til live igen. Egenskaberne fra omhyggeligt udvalgte urter og planter anvendes konstruktivt og danner grundlaget for Raunsborg®.

“Raunsborgs produkter er bygget på magi & dansk viden, som er opbygget gennem flere 100 år, og gør det naturen gør bedst. Reparerer de ting den skal”

Citat: Jim Lyngvild

Det siger vores dejlige kunder

Tilmeld dig nyhedsbrevet