Ingen varer i kurven

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 400,- Over 100.000 kunder tager ikke fejl! Vi er så glade for alle vores kunder! Made in Denmark Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Vores livsstil påvirker huden. Det er ingen hemmelighed. De fleste kvinder – og efterhånden mange mænd – har daglige hudplejerutiner, hvor huden renses, fugtes og plejes. Der er desværre bare alt for mange, som glemmer at pleje huden indefra og ud.

Vi har igen været på opdagelse i den nordiske natur – naturens skattekammer – og fundet de bedste urter, planter og blomster til at udvikle et nyt produkt.

Mød Raunsborg® Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décolleté.

Jim i blomstermark 1_beskaeret

Det bedste fra forskning, det bedste fra naturen

Med inspiration og viden fra Flora Danica har vi skabt en Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décolleté med aktive ingredienser, der opstrammer og udsætter hudens naturlige ældningstegn, imens cremen hjælper mod pigmentpletter.

Produceret på vores moderne fabrik i Assens, inspireret af den nordiske natur. Vores nye anti-age creme udnytter det bedste fra begge verdener. Vi dykker altid dybt ned i Flora Danica og går lange ture i naturen. Jim dufter til skovbunden, de mange planter, blomster og urter … og dér ved vi, om vi kan skabe et unikt produkt.

Vores nye 3-i-1-creme har aldersforebyggende egenskaber og indeholder blandt andet …

  • … ekstrakter fra grønkål, som har en nærende effekt, 

  • risolie, der regenererer huden og bekæmper tegn på ældning,

  • hvid trøffel, som sikrer, at huden ikke mister sin styrke og opretholder den naturlige fugtbalance i op til 72 timer.

Èt af de steder, hvor vi først oplever tegn på aldring er området omkring hals og décolleté. Du skal derfor pleje området ved at fugte og tilføre næring. Det kan du gøre med vores nye creme, hvorfor cremen er en naturlig udvidelse af vores anti-age-serie … men skønhed kommer ikke kun udefra.

Skønhed kommer også indefra

Skønhed er et vidt begreb. For mange handler det kun om det ydre; hvordan vi ser ud. For os er skønhed også det indre. Vi tror på, at skønhed både kommer indefra og udefra. Sammen med vores kosttilskud, SKIN PERFECTION, kan du nemlig pleje din hud indefra og ud.

SKIN PERFECTION indeholder Vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen. Det har betydning for normalt fungerende blodkar. Derudover bidrager Vitamin C også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

SKIN PERFECTION og Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décolleté fuldender derfor vores anti-age-serie.

Husk, din hud skal holde hele livet. Den ændrer sig hele tiden. Derfor skal du passe godt på den. Det bedste du kan gøre er at tilføre næring og fugt. Hver dag.

 Fem korte og konkrete tips til at udskyde ældningsprocessen

  1. Drik vand – din hud har brug for fugt indefra

  2. Brug cremer – din hud har brug for fugt udefra 

  3. Eksfoliere – fjern døde hudceller

  4. Rens huden – gerne morgen og aften

  5. Forkæl dig selv med en Anti- Age ansigtsmassage 

Raunsborg
Skin perfection

Raunsborg
Face, neck & Décolleté

Raunsborg
Anti-Age Day Cream Nordic

Anti-Age Day Cream — Kvinder — Ansigt — Raunsborg Nordic

Raunsborg
Eye-Cream Nordic