Plej din hud efter din alder

Drømmer du også om en blød, smuk og spændstig hud med masser af glød og uden alt for mange rynker?

Vi tror på, at naturlig skønhed kommer indefra, og at man
ældes med ynde, men man skal alligevel huske at pleje huden, så den ikke mister sin spændstighed og styrke.

Læs med her, og find ud af, hvordan du giver din hud den optimale pleje.

25 – 35 år

FUGT, FUGT OG ATTER FUGT

Allerede fra midt 20’erne skal du begynde at bruge anti-age produkter. Det er nemlig her de første små ældningstegn viser sig i form af fine linjer omkring øjnene. Du kan allerede fra midt 20’erne til midt i 30’erne forebygge ved at give din hud masser af fugt. Derudover er det ekstremt vigtigt at rense huden med Face Wash og Skin Tonic – både morgen og aften – for make-up, snavs og urenheder, da dette vil komme din hud til gode senere i livet. Invester i en god fugtgivende Face Serum, en beskyttende Eye Serum samt en nærende og fugtgivende dagcreme.

 

Face Wash
Skin Tonic
Face Serum
Eye Gel Serum
Day Cream

35 – 45 år

SERUM FREM FOR ALT

Midt i 30’erne begynder linjerne at blive permanente, og rynker omkring øjnene vil ses tydeligere. Her vil din effektive serum igen komme dig til gode, da den giver huden et boost af fugt og pleje. Der findes mange forskellige varianter, der sætter ind over for forskellige problemområder, men med ingredienser som hyaluronsyre og C-vitamin er du hjulpet godt på vej. Supplér med en anti-age dagcreme og en regenererende natcreme, så din hud får maksimal hjælp til at regenerere og genopbygge sig selv, mens du sover.

Face Serum Anti-Age Eye Cream
Raunsborg_anti_age_day_cream_80ml_limited_edition_1
Anti-Age Day Cream Anti-Age Night Cream

 

45 – 55 år

PLEJE OG NÆRING

Når du har rundet de 40 år, er det ikke kun rynker, der er synlige. Nu begynder huden også at blive mindre fast. Dette vil tydeligt kunne ses omkring mund, hals og decollete. Det er her vigtigt, at dine hudplejeprodukter indeholder opstrammende ingredienser, der fremmer produktionen af kollagen og elastin. Tilfør derudover huden ekstra fugt og næring med en ansigtsmaske, som afhjælper tør og træt hud. Hvor tydelige dine alders tegn er afhænger af dine medfødte gener, de påvirkninger din hud har været udsat for i form af sol, forurening, stress og kost. Det er nu din tidligere hudpleje indsats kommer dig til gode.

Face Mask Face Serum Anti-Age Eye Cream
Raunsborg_anti_age_day_cream_80ml_limited_edition_1
Anti-Age Day Cream Anti-Age Night Cream

55 +

FYLDE OG SPÆNDSTIGHED

Når du nærmer dig de 60 år, så vil huden sandsynligvis føles mere tør og uelastisk. Derudover vil den også have mistet meget af sin fylde, hvilket vil være meget tydeligt omkring kinderne. Din hud har nu brug for fugt og næring, som kan give mere fylde og spændstighed. Brug derfor en aktiv og nærende dagcreme med øjeblikkelig effekt på længe og dybde af rynker. Derudover er det også vigtigt at pleje huden omkring øjnene med en Eye Gel Serum, der både beskytter huden udefra – og indefra og ud.

Face Serum Anti-Age Eye Cream
Raunsborg_anti_age_day_cream_80ml_limited_edition_1
Anti-Age Day Cream Anti-Age Night Cream

 

5 HURTIGE TIPS TIL EN SUND OG SMUK HUD

1. Rens din hud morgen og aften.
2. Eksfolier huden et par gange om ugen.
3. Sørg for at få nok søvn.
4. Drik masser af vand og spis sundt.
5. Husk på, det altid er bedre at forebygge end at bekæmpe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.