Det begynder at blive varmt, og der går ikke længe før, at sommeren for alvor er over os. Det betyder, at din hud er mere udsat i de kommende måneder. Det skyldes blandt andet solens stråler og den tørre luft.

I sidste uge kunne du læse, hvordan du gør din hud sommerklar. I denne uge er vi gået skridtet videre; hvordan holder du huden frisk over hele sommeren? Det har vi skrevet en praktisk guide til, og du kan læse den herunder.

1) Drik masser af vand

Du har med garanti hørt det før, men nu slår vi lige en tyk streg under det; drik vand. Drik masser af vand. Når solen skinner, og temperaturen sniger sig op over de 25 grader, bliver din hud tørstig. Og det eneste du kan gøre er at drikke nok vand. Nogle drikker endda op til 2.5 liter om dagen. Når det er sagt, så er det en individuel ting, men husk at få drukket nok.

Dehydrering af huden er et stort problem, der kan give et net af fine linjer og rynker i huden — så husk vandet.

2) Husk solcremen

Din hud er bare mere udsat over sommeren. Solens UVA- og UVB-stråler er skarpere nu end resten af året. Sol gør godt, men for meget sol gør skidt. Solen er blandt andet god for at stimulere vores stofskifte, øge iltindholdet i vores celler samt styrke vores immunforsvar.

 

Solen og dens stråler kan være farlige for vores hud. Sørg derfor altid at have solcreme på, når du går ud i solen. Mange danskere tager på ferie i løbet af sommeren. Det betyder varmere luftlag og et højere UV-index. Det øger også risikoen for at blive solbrændt. Du skal derfor — om du skal udenlandsk eller ej — beskytte dig mod solens stråler.

 

Brug en god og vandfast solcreme. Du kan fx bruge Raunsborg® SUN LOTION SPF 15. Den indeholder blæbær og har en skøn duft af agurk og birk — og så er den desuden koralvenlig.Sun Lotion SPF 15 – 200 ml

3) Giv huden fugt

Nu har du sørget for, at huden får nok vand, og at den beskyttet ved at bruge solcreme — sådan! Men du er ikke helt færdig. Du skal stadig tilføre huden den nødvendige fugt. Og det skal du helst gøre på daglig basis. Du kan enten bruge en god lotion eller en god anti-age day cream.

Vores anti-age day cream har mange af de funktioner, din hud har brug for over sommeren. Den indeholder fx aktive peptider, som har en øjeblikkelig effekt på længde og dybde af rynker. Men endnu vigtigere; den tilfører huden fugt og opretholder hudens naturlige fugtbalance i op til 72 timer. Din hud bliver silkeblød.Sun Lotion SPF 30 – 200 ml

4) Hvis det går galt

Nogle gange sker det bare; du er blevet forbrændt. Solens stråler har fået krammet på din hud, og den er nu rødere end et jordbær. Hvad gør du? Du kan tage et par ipren og dulme smerten en smule. Når du har gjort det, kan du påføre en aftersun lotion.

Vores aftersun lotion er en fugtgivende og nærende lotion med en frisk og vidunderlig duft af kaktusblomst. Den har et rigt indhold af aktiver og er specielt udviklet til at berolige, lindre og køle huden efter at have været i solen.

Raunsborg® Aftersun Lotion indeholder blåbær og hyldeblomst, der har en beroligende effekt — og på samme tid efterlader huden blød og smidig. Sammen med aktiver fra havtorn og rapsolie får din hud de nødvendige vitaminer for igen at komme ovenpå.

Husk, pas på dig selv i solen. Det bedste du kan gøre er faktisk at holde dig i skyggen, men hvis du alligevel bevæger dig væk fra din solstol, kan du bruge denne guide til at holde huden frisk hele sommeren.After Sun Lotion – 200 ml

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.